WAT IS ER NIET

Category vegan

Je kunt in deze onlinewinkel geen menselijke service vinden, dus als je een loodgieter of een timmerman nodig hebt dan moet ik je helaas teleur stellen want deze winkel heeft alles behalve dat. Er zijn ook geen telefoonservices of internet services verkrijgbaar omdat deze veelal onder contracten werken.

In deze winkel kun je ook geen kleding vinden die van dierenhuiden gemaakt zijn, dat betekent dus dat als jij opzoek bent naar een bontjas je deze winkel wel kan vergeten, hier word geen leer of bont verkocht en de kleding die je van leer hier kunt vinden is van vegan leer gemaakt en heeft dus niets met dieren te doen. Verder kun je hier ook geen gevaarlijke chemische producten vinden of medicijnen waar je een recept voor nodig hebt.

Op zich is deze online winkel een goede uitkomst voor iedereen die geen zin of tijd heeft om het huis uit te gaan om dagelijkse en niet dagelijkse dingen te kopen en waar je een goede en snelle service kunt vinden. Je kunt je aankopen ook telefonisch doen door het nummer van het artikel of de artikelen door te toetsen in het menu.

Ik hoop mijn lezers weer een plezier gedaan te hebben en ga ik weer verder opzoek naar deze super online shopwinkels. Heb je nog vragen?, stuur me dan een mailtje ik beantwoord ze allen weer even graag, voor nu wens ik jullie allemaal veel shopplezier!